Tietoa meistä


Suomen Turvaprojektit Oy (Finsecpro) on vuonna 1994 perustettu turvatarkastuksiin, turvallisuuskoulutukseen sekä turvallisuuskonsultointiin erikoistunut yritys. Suomen Turvaprojektit Oy on palveluntarjonnaltaan ainutlaatuinen yhteistyökumppani, jonka toimintaa ohjaavat asiantuntijuuden, kustannustehokkuuden ja joustavuuden periaatteet.

Yrityksen toiminnan perustana on tehokas sekä viranomaishyväksytetty koulutus, jonka tavoitteena on antaa asiakkaille laajempi ja tarvittaessa räätälöity palvelukokonaisuus. Koulutuksessa käytettävät laitteet ja välineet edustavat alansa ehdotonta huippua.

Myös tuotetarkastuspalvelumme prosessiteollisuuden tuote-erien laadunvalvonnassa sekä yritysten saapuvan postin läpivalaisukoulutus ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Tuotamme palveluitamme teollisuudelle ja palvelualan yrityksille, julkishallinnolle, varustamoille, turvallisuusalan yrityksille, lentoyhtiöille sekä lentoasemille niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Suomen Turvaprojektit Oy tekee yhteistyötä suurimpien turvalaitevalmistajien ja maahantuojien kanssa. Yritys on myös useiden maahantuojien hyväksymä ja suosittelema koulutusorganisaatio.

Suomen Turvaprojekti Oy  on kansainvälisen ilmakuljetusjärjestö IATA:n strateginen kumppani.

Suomen Turvaprojektit Oy, Finsecpro tukee lentoliikenteen turvallisuutta mitamukaanlennolle.fi palvelulla.